• Start
  • Bridgeclub De Molenbron, gewoon een gezellige bridgeclub
logo_ck met tekst.png

Bridgeclub De Molenbron, gewoon een gezellige bridgeclub

In de komende maanden bieden wij de mogelijkheid om kennis te maken met het spelen van bridge in clubverband. Als u bekend bent met dit fantastische kaartspel, bent u elke maandagavond van harte welkom om mee te doen.
Dit geldt voor zowel gevorderde als minder gevorderde paren, thuisbridgers en ieder die weer eens dit boeiende spel wil meespelen (voor beginners is dit nu helaas niet mogelijk, voor hen starten we weer cursussen in september).

Er wordt gespeeld in een aparte competitielijn waar u tegen een aantal van onze clubleden speelt. Deze zijn graag bereid om, indien gewenst, u te coachen en uitleg te geven over het verloop van de gespeelde spellen. U betaalt slechts €2.= per speelavond
De avonden verlopen altijd in een gemoedelijke sfeer en worden doorgaans afgesloten met een vrijwillig en gezellig “rondje nakaarten”.
Vooraf aanmelden is sterk aan te bevelen, maar is niet noodzakelijk als u zich uiterlijk om 19.15 uur bij de wedstrijdleiding meldt in het Gemeenschapshuis, de Gronckelstraat 1 in Limbricht. Als er een bridgepartner aanwezig is, wordt U dan alsnog ingedeeld in het wedstrijdschema.

Om 19.30 uur starten we de wedstrijd.
Aarzel niet, maar kom eens meespelen.

Voor verdere inlichtingen of vooraf aanmelden: Ger Dutmer, tel 0622433463

Afdrukken E-mail

logo_ck_small.png