• Start
  • Nieuws
  • PARKFESTIVAL SITTARD, u komt toch ook met de hele familie?
logo_ck met tekst.png

PARKFESTIVAL SITTARD, u komt toch ook met de hele familie?

Voor de 24e keer wordt op Koningsdag, zaterdag 27 april 2019, in het monumentale stadspark van Sittard het Parkfestival georganiseerd. Een familie evenement voor iedereen van 0 tot 99 jaar.  Een heerlijke dag voor de hele familie, waarop niets moet en heel veel mag. Misschien wel het állerleukste familie-uitje op Koningsdag, dit wilt u zeker niet missen!

Kinderrommelmarkt (vanaf 8.00 uur)
De kinderrommelmarkt start al vroeg. De kinderen met hun ouders komen met hun spullen vaak al om 8.00 uur en zijn voor ze alles opgezet hebben al aan het verkopen. En natuurlijk is de koffiekraam al vanaf een uur of 8 geopend.

Kinderspellen en -attracties (open vanaf 10.00 uur)
Om 10.00 uur starten we met het evenement en gaan door tot 18.00 uur. Er is live muziek en spellen voor de kinderen. Voor de jongste kinderen zijn er ouderwetse spellen zoals spijkerpoepen en zaklopen maar ook een bibberspiraal en stok-vangspel. Als alle spellen zijn gedaan is er voor de kinderen een heerlijk stukje fruit.
Voor de oudere kinderen zijn er attracties zoals een springkussen en glijbaan maar ook een crazy-sweeper en klimwand. Natuurlijk is als alles volgens plan verloopt ook Mad Science weer van de partij.

Eten en drinken
Er is een ruime keus aan eten en drinken. Zowel zoetigheid zoals ijs, suikerspinnen, popcorn en snoepzakken maar ook hotdogs, pizza, friet en wraps. Deze kunt u verkrijgen bij diverse foodtrucks.
Diverse drank is verkrijgbaar bij de diverse tappunten.

Theaterfestival         
Er wordt dit jaar een begin gemaakt met een theatertent. Toneelgezelschap Club LAM zal doorlopende voorstellingen geven. Op onze facebook pagina zijn sneak previews te zien.

Podium
Het oude zwembadmonument doet weer dienst als hoofdpodium. Het programma is dit keer gevuld met zeer talentvolle, ambitieuze en energieke bands, maar ook met beginnende talenten van diverse basisscholen. Het podiumprogramma staat weer garant voor goede muziek met voor ieder wat wils. Dit jaar met een oude vertrouwde band Juicy Lucy en nieuwkomer Skartacus.  Het volledige programma is te vinden op de facebooksite van het parkfestival, ennatuurlijk onze website parkfestivalsittard.nl

De Zitterd en Kunstbende
In de Zitterd kunt u even ontspannen en genieten van een heerlijke koffiespecialiteit of speciaal biertje of een goed glas wijn in een wat rustiger omgeving. De muziek wordt verzorgd door de Platenbus.
 
Een evenement van en voor Sittard en omgeving
Bovenstaande activiteiten zorgen ervoor dat het Parkfestival al 24 jaar hét familie-uitje is op Koningsdag! En wat het nog leuker maakt, alle opbrengsten gaan naar goede doelen in de regio. Hierbij kunt u denken aan basisscholen maar ook Stichting Leergeld.

Afdrukken E-mail

Schoonheidssalon Nicole
logo_ck_small.png