• Start
  • Cultura Vita – laatste concert
logo_ck met tekst.png

Cultura Vita – laatste concert

Cultura Vita is ongeveer zes jaar geleden opgericht met als doelstelling: om eens per maand mensen een leuke gezellige zondagmiddag te bezorgen. Met name mensen die weinig aanloop hadden en op zondagmiddag eigenlijk niet wisten wat ze zouden gaan doen. Het programma bestond uit een fijne muziekuitvoering, die elke maand anders was.
Geleidelijk is in de afgelopen jaren het aantal activiteiten dat georganiseerd werd steeds groter geworden, zodat er nu een geweldig grote keuze is waar naar toe te gaan. Hierdoor nam het aantal deelnemers aan onze activiteit langzaam af. Tevens zijn het laatste jaar de parkeertarieven zodanig verhoogd dat dit ook een aantal mensen afschrikte om te komen. En dat alles heeft tot gevolg dat we ons gedwongen zien om onze activiteit te stoppen.
Op zondag 16 juni gaven we onze laatste muziekuitvoering.

Het feit dat Cultura Vita stopt, betekent natuurlijk niet het einde van de Filmclub voorstellingen, die we mede mogelijk hebben gemaakt. Foroxity Filmarena Sittard blijft ook in de toekomst elke eerste vrijdagmiddag van de maand een mooie film vertonen.

Afdrukken E-mail

Schoonheidssalon Nicole
logo_ck_small.png