• Start
  • Dag(en) van de ouderen Sittard-Geleen op 7 en 14 november
logo_ck met tekst.png

Dag(en) van de ouderen Sittard-Geleen op 7 en 14 november

Ook dit jaar is er weer een dag van de ouderen binnen de gemeente Sittard-Geleen. Wegens verwachte drukte is de dag zelfs uitgesmeerd over twee dagen. Daarom zullen op woensdagen 7 en 14 november de deuren van ‘Oos Zittesj Hoes’ aan de Odasingel 659 open staan voor ouderen (55+) uit de hele gemeente Sittard-Geleen. Natuurlijk staat er koffie en thee met een stukje vlaai voor u klaar en krijgt u ook nog één consumptie gratis. De zaal is geopend vanaf 13:00.

Topartiesten
Tijdens de gratis toegankelijke middag die om 14:00 begint zullen ook de nodige artiesten voor u optreden. Enkele artiesten die het podium zullen betreden zijn de buuttereedner Peter Vaassen, die garant staat voor de nodige humor en ‘Mister Sjeng oan de Geng’, Frans Theunisz. Zij en alle andere artiesten zullen borg staan voor een middag vol gezelligheid.

Aanmelden
Indien u deze middag niet wil missen, dient u zich aan te melden email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06-17 23 43 29, tussen 18:00 en 20:00. Mede door steun van de Gemeente Sittard-Geleen is het mogelijk om u deze middag gratis aan te bieden.

Parkeren
Indien u met de auto komt kunt u deze parkeren in de Odaparking. Wanneer u deze verlaat via de voetgangersuitgang aan de Paardenstraat, bent u binnen enkele meters bij Oos Zittesj Hoes.

 

Afdrukken E-mail

logo_ck_small.png